FAQ – SQM2 Gym

FAQ

Lesaanbod

Bieden jullie ook lessen aan voor beginners?

Ja, SQM2 is een gym die een breed aanbod aan lessen geeft voor zowel beginners als gevorderden. Voor beginners adviseren we de bags& combo les en de offence les.

Hoe kan ik een reservering maken voor een les?

Je kan een les reserveren via de SQM2 app. De app kan je downloaden in de app store.

Wat voor lessen bieden jullie aan?

SQM2 heeft een groot en gevarieerd lesaanbod dat zich focust op kickboks, boks, functional training en fitness.

Faciliteiten

Zijn er douches aanwezig?

Sqm2 biedt hoogwaardige douche faciliteiten. De kleedkamers zijn voorzien van alle gemakken om je na het sporten op te frissen.

Kan ik ook wat eten of drinken?

Sqm2 heeft een menu met verschillende gezonde ontbijtjes, snacks, sappen en proteine shakes. Voor ieder wat wils om voor het sporten wat energie te krijgen maar ook na het sporten lekker bij te tanken.

Bekijk ons menu

Kan ik bokshandschoenen huren?

SQM2 heeft een bokshandschoenen uitleenservice. Elke keer als je traint kan je schone bokshandschoenen gebruiken en na de les bij de bar weer afgeven. De handschoenen worden na elke les speciaal behandeld en bewaard in een ventilerende kast. De kosten voor gebruik van deze service zijn 2,50 les.

Lid worden

Hoe kan ik me inschrijven bij SQM2?

Je kan je inschrijven via deze link;

Inschrijven bij SQM2

Wat voor type abonnementen bieden jullie aan?

We bieden verschillende soorten abonnementen. Hier is een overzicht zodat je kan bepalen wat het beste bij je past.

Abonnementen overzicht

Kan ik tussentijds opzeggen?

Bij SQM2 kan je altijd tussentijds opzeggen. Dit doe je door een mail te sturen naar tomas@sqm2gym.nl. Na het opzeggen maak je de maand af en daarna is er automatisch 1 maand opzegtermijn.

Huisregels

Wat zijn de SQM2 huisregels?

SQM2 heeft een aantal huisregels geformuleerd die uitleggen hoe wij met elkaar omgaan in de gym maar ook daarbuiten. Dit is terug te vinden in de about sectie van deze site en onze huisregels worden ook in de gym gecommuniceerd.

Personal training

Bieden jullie ook PT (personal training)?

Ja, wij bieden op hoog niveau verschillende soorten personal training. Onze trainers hebben vaak jarenlang professioneel hun sport beoefend alvorens trainer te worden en brengen met ervaring en passie hun kennis over.

Wat voor Personal Training lessen kan ik bij SQM2 boeken?

Kickboksen, boksen, cardio, fitness, running en bootcamp.

Hoe kan ik een Personal Training les bij SQM2 boeken?

Dit kan je aanvragen via info@sqm2gym.nl of via de balie op de Veerstraat 73. Op basis van wat je wil bereiken komen we met een passend advies.

Praktische vragen

Hoe laat moet ik aanwezig zijn voordat de les begint?

Om spitsuur te voorkomen vragen we je 10 minuten voordat je les begint aanwezig te zijn. Het gebruik van de fitness is open en hier kan je altijd tijdens onze openingstijden gebruik van maken.

Tot hoe laat kan ik een reservering van een les afzeggen?

Een les afzeggen kan gebeuren maar we stellen het wel op prijs dat dit niet later dan 1 uur voor de les begint wordt gemeld zodat we andere leden ook nog de kans kunnen geven om de les te volgen

Cultuur

Hoe onderscheidt SQM2 zich van andere gyms?

Wij willen onze kennis uit de kracht- en vechtsportwereld toegankelijk maken voor iedereen, elk niveau. Kwalitatief, persoonlijk en resultaatgericht. Dit doen we op een persoonlijke manier.

Kan je me meer vertellen over de SQM2 cultuur?

De SQM2 cultuur kenmerkt zich door het open karakter van onze trainers en organisatie. We zijn toegankelijk en inclusief en willen dit ook uitstralen. Dit uit zich in hoe we onze trainingen geven maar ook hoe we ons positioneren in de buurt en media.

Fitness

Bieden jullie ook fitness aan?

SQM2 heeft een uitgebreid aanbod hoogwaardig fitness apparatuur en dit kan door alle leden altijd vrij worden gebruikt.

Kan ik op elke moment van de dag komen trainen?

Ja, SQM2 heeft bewust lange openingstijden en onze leden zijn altijd welkom, elk moment van de dag.

Geven jullie ook begeleiding bij fitness?

Het is mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen bij fitness. Dit wordt gegeven door onze ervaren trainers. We plannen dan eerst een persoonlijke intake om gezamenlijk doelen te bepalen. De intake is kosteloos. Aan personal training zitten extra kosten verbonden.